Reizen

In het verleden heb ik heel veel gereisd en al een groot deel van de wereld mogen zien. Van Honolulu tot Hong Kong, van Beijing tot Budapest.

Ik vind het interessant met andere globetrotters reiservaringen te delen, liefst natuurlijk onder het genot van een goed glas wijn. Door verschillende culturen te ontdekken krijg je een heel andere kijk op de wereld. Mijn favoriete bestemming is Zuid-Oost-Azië, ongetwijfeld omdat daar mijn roots liggen.

Sportieve lifestyle

Mijn grote passie is sporten. Voor zover mogelijk ben ik 4 a 5 keer per week in de sportschool te vinden. Ik hou me vooral bezig met Fitness en Body Building. Werken naar een trainingsdoel en constant de balans zien te vinden tussen mijn training en mijn lichaam is voor mij een heerlijke uitdaging. Ik durf dan ook met recht te zeggen dat ik een goed getraind fitnesslijfje heb.

Opleiding

Ik heb een opleiding genoten in bedrijfseconomische richting. Na mijn studie heb ik jarenlange ervaring opgedaan als consultant in de internationale handel. Met deze ervaringen en een academisch denkniveau kan ik op elk vlak een interessante gesprekspartner zijn.

Talen

Engels, Duits en Nederlands spreek ik op gelijkwaardig hoog niveau. Tijdens zakelijke lunches, diners of beursbezoeken zal ik ook uw buitenlandse relaties correct te woord staan. Gesprekken die tijdens een zakelijke meeting gevoerd worden zullen door mij vanzelfsprekend met uiterste discretie behandeld worden.

Site Map | Privacy Policy | Contact Me | Go to the English site Ga naar de Nederlandse site Deutsch | ©2024 Sensualcindy.nl
Website by R&D Webdesign